Міжнародний день дарування книг

 


  Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона-  постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини.

   Адже книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчить жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних. 

 Даруйте книгу з любов’ю. Можливо, подарована вами книга, стане для когось джерелом натхнення, яскравих емоцій та заспокоїть душу від тривожного сьогодення.

 Завдяки читанню люди вчаться добру, дружбі, взаємодопомозі, любові до ближнього, почуттю співпереживання, – усьому тому, що допомагає людині стати Людиною.

  Книга з давніх-давен є скарбницею духовного багатства, яка поєднує минуле, сучасне і майбутнє. 

 Даруйте книги з любов’ю та нехай 14 лютого, звичайний зимовий день, перетвориться для вас на добру традицію – дарувати книжки, бо книжки — то любов!

 На щастя, дуже багато дорослих розуміють і цінують книгу як предмет не лише матеріальної, а насамперед духовної цінності, цінують ті почуття та емоції, які дарує читачеві автор.